Nagy értékű adomány a Pécsi Gyermekklinikának

0

Az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület több mint félmilliós adománnyal gazdagítja a Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika Gyermekradiológiai Intézetét.

Az egyesület gyűjtése és adományozása jóvoltából, május 20-án a Gyermekradiológiai osztályra olyan új eszközök kerülnek, melyek a röntgen vizsgálatokhoz szükségesek.

A műszerátadón Nagy István elnök adja át az eszközöket, a klinikát képviselő Dr. Cholnoky Eszternek, a Gyermekradiológiai osztály vezető főorvosának. Az átadási esemény egyúttal köszönetnyilvánítás a támogatók felé is, hiszen a felajánlott összegek valóban jó helyre kerülnek.

Az „Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület” közhasznú szervezet, mely  egészségügyi és szociális intézménysegítő céllal jött létre. Az egyesület számos vidéki intézménynek nyújtott eddig segítséget, az elavult, elhasználódott műszerpark beszerzésében, finanszírozásában. Elsődlegesen gyermekintézmények- és kórházak, mentőszervezetek támogatását tűzte ki célul, azonban az elmúlt 7 év alatt számos szociális intézményt is támogatott.

Az egyesületről bővebb információ a  www.mosolyert.hu weboldalon található.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com