Kihívás Napja – Sportolj Te is 2014 május 21-én!

0

A Kihívás Napja elnevezésű lakossági sportos megmozdulásra közel 200 település nevezett be. A ma 21.00 óráig tartó eseményhez bárki csatlakozhat.

A szervezők szerint a Kihívás Napja évente mintegy egymillió embert ösztönöz a sportolásra.  Idén a településeken kívül iskolák is nevezhettek, valamint a verseny hivatalos honlapján, a www.kihivasnapja.hu oldalon bárki csatlakozhat az össznépi sportoláshoz.

A Kihívás Napját a Magyar Szabadidősport Szövetség rendezi. Az országos eseményt mindig támogatják olimpikonok, sportkiválóságok a személyes részvételükkel, hiszen a rendezvény célja, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz.

 2014-ben először, hagyományteremtő céllal, az újságíróknak is külön versenyt írtak ki. Szintén újdonság az otthon végezhető Kihívás Napi program, a www.fitvideo.hu oldalra kattintva, egy rövid regisztráció után bárki fitneszórán vehet részt.

A 2014-2s Kihívás Napjára nevezett dél-dunántúli települések:

  • Baranya megye: Bánfa, Nagynyárád, Pécs-Vasas-Somogy, Bóly, Bogád és Magyarlukafa
  • Somogy megye: Somogyaszaló, Hetes
  • Tolna megye: Dombóvár, Szekszárd, Regöly

A Magyar Szabadidősport Szövetség miután összesíti az adatokat, kiderül, hogy 2014-ben melyik település a legsportosabb Magyarországon.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com