Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot

2

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot, az érdeklődők április 30-ig jelölhetik kedvenc gyógyszerészüket a verseny honlapján.

A szavazatok alapján összesen húsz gyógyszerész kap felkérést a pályázat megírására, előre meghatározott témakörökben – mondta el Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének elnöke a pályázat kampányindító sajtótájékoztatóján kedden Budapesten.

A pályázat kiírói olyan gyógyszerészeket kívánnak elismerésben részesíteni, akik példát mutatnak kiemelkedő szakmai teljesítményükkel, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletükkel a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben. A pályázat célja országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni az Év gyógyszerésze díjat elnyert gyógyszerész munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét.

A pályázatokat anonim módon bírálják el a szakmai zsűri tagjai: Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének elnöke, Samu Antal, a szövetség alelnöke, Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke és Szabó Sándor, a Magyar Gyógyszerészi Kamara örökös tiszteletbeli elnöke.

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara – a Roche Magyarország Kft. támogatásával – negyedik alkalommal hirdeti meg pályázatát Az év gyógyszerésze cím elnyerésére.

A díjakat a Gyógyszerészek XXIII. Országos Kongresszusán, Siófokon adják át októberben. További információk a pályázatról a www.evgyogyszeresze.hu oldalon olvashatók.

2 hozzászólás

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com